Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Tencuiala decorativa silicatica Weber Pas Silicate 25kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22491 lei
Descriere
Avantajele produsului
Permeabilitate ridicata la vapori
Rezistenta ridicata la actiunea razelor UV
Rezistenta la actiunea microorganismelor
Lucrabilitate foarte buna
Consum redus
Randament ridicat

Tencuiala decorativa silicatica se aplica peste tencuiala de baza sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci peste sistemul de izolatie termica realizat cu polistiren sau vata minerala.

Culori: Tencuiala decorativa este disponibila in 218 culori conform paletarului de culori Suprafata pe care se aplica: se poate aplica peste sistemul de izolatie termica peste tencuiala de baza sau pe tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci Pregatirea suportului: suprafata suport trebuie sa fie curata neteda nedeformabila uscata rezistenta omogena si fixa. Suprafata suport trebuie sa aiba varsta de maturare.

Pe suprafata suport se aplica un strat subtire de grund de amorsaj weber G700 si se lasa sa se usuce timp de 5-12 ore. Mod de preparare si de lucru: se amesteca cantitatea necesara pentru un perete (continutul mai multor galeti) pentru a se obtine o culoare cat mai uniforma. Tencuiala se aplica in strat subtire cu gletiera din otel inoxidabil. Un perete se tencuieste fara intrerupere. Structura dorita se obtine prin driscuire circulara sau liniara cu o drisca din material plastic sau din polistiren imediat dupa aplicare. Structura finala este influentata de grosimea stratului si de modul de driscuire.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim +5C si de maxim +30C.
Tencuiala proaspata trebuie protejata de razele solare ploi sau alte intemperii pana la uscare
Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare. Dupa terminarea aplicarii galeata se va inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca.

Caracteristici de utilizare:
Timpul de uscare: 24 ore
Timp de omogenizare: 1 minut
Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 200C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza iar mai scazute maresc acesti timpi.

Date tehnice:
Aderenta la suport 0 3 N/mm2
Durabilitatea (rezistenta la inghet) rata de permeabilitate : EN 1062-3 REAL 0 5 kg(m2 h 0 5)
Granulatia maxima:
granulatie fina: 2 3-2 5 kg/m2
granulatie rolare: 2 4-2 6 kg/m2
granulatie medie: 2 9-3 1 kg/m2

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei ferita de inghet si temperaturi ridicate in galeata inchisa ermetic.

Consum:
Granulatie fina: cca. 2.4 - 2.6 kg/m2
Granulatie medie: cca. 2.9 - 3.1 kg/m2
Granulatie de rolare: cca. 2.6 - 2.8 kg/m2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura