Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Tencuiala decorativa ultrapermeabila - Weber.Pas Topdry 25kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31297 lei
Descriere
Tencuiala decorativa ultrapermeabila se poate aplica peste tencuiala de baza sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci peste sistemul de izolatie termica realizat cu polistiren sau vata minerala. Tencuiala decorativa ultrapermeabila sub forma de pasta pe baza de materii prime naturale si liant pe baza de rasini sintetice.

Culori: tencuiala decorativa ultrapermeabila este dispo218 culori conform paletarului de culori Suprafata pe care se aplica: se recomanda pe termosisteme expuse la poluari praf sau trafic intens.

Pregatirea suportului:
Suprafata suport trebuie sa fie curata neteda nedeformabila uscata rezistenta omogena si fixa.
Suprafata suport trebuie sa aiba varsta de maturare. Pe suprafata suport se aplica un strat subtire de grund de amorsaj weber G700 si se lasa sa se usuce timp de 5-12 ore.

Mod de preparare si de lucru:
Se amesteca cantitatea necesara pentru un perete (continutul mai multor galeti) pentru a se obtine o culoare cat mai uniforma.

Tencuiala se aplica in strat subtire cu gletiera din otel inoxidabil. Un perete se tencuieste fara intrerupere. Structura dorita se obtine prin driscuire circulara sau liniara cu o drisca din material plastic sau din polistiren imediat dupa aplicare. Structura finala este influentata de grosimea stratului si de modul de driscuire.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim +5C si de maxim +30C.
Tencuiala proaspata trebuie protejata de razele solare ploi sau alte intemperii pana la uscare
Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare. Dupa terminarea aplicarii galeata se va inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca. Ambalare: Galeata de 30 kgPaleti de 720 kg (24 galeti).

Caracteristici de utilizare: timpul de uscare: 24 ore
Timp de omogenizare: 1 minut
Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 200C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza iar mai scazute maresc acesti timpi.

Date tehnice:
Aderenta la suport: 0 3 N/mm2
Durabilitatea (rezistenta la inghet) EN 1062-3 REAL 0 5 kg(m2 h0 5)
Granulatia maxima:
de rolare: 2 mm
fina: 1,5 mm
medie: 2 mm
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei ferita de inghet si temperaturi ridicate in galeata inchisa ermetic.

Consum:
Granulatie fina: 2,4 - 2,6 kg/m2
Granulatie rolare: 2,6 - 2,8 kg/m2
Granulatie medie: 2,9 - 3,1 kg/m2.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura