Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Marmura Thasos Fileti Antique 5cm x Lungimi Libere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23443 lei
Descriere
Utilitate

Se pot realiza aspecte mozaicale deosebite cu ajutorul marmurei Thasos Fileti Antique. Culoarea alba o recomanda mai putin zonelor unde exista riscul de a se murdari usor.

Anotimpurile ploioase ar putea reprezenta un inconvenient cand se realizeaza placari la exterior, in zone imediat apropiate pamantului descoperit.

Cu toate acestea, marmura este un element de amenajare utilizat deseori in asemenea medii, fiind protejata prin construirea diferitelor elemente de protectie.

Recomandari Montaj :

Adeziv Weber Marmo.Plus 25kg - 1sac=4mp

Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp

Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza :

Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem, lemn, caramida, etc.

Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa de armare si mai multe dibluri pt fixare in termosistem.

Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz

Nu este necesara chituirea/rostuirea Mostre:

Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura