Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Sikis Mix Filleti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21539 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Fileti Sikis este un produs premium destinat amenajarilor de mare clasa (placari interioare sau placari exterioare). Aceasta piatra vine ambalat la palet si poate reprezenta varianta perfecta pentru fatade, socluri, livinguri, saune, seminee etc. Produsul se livreaza doar la comanda.

Contacteaza-ne pentru detalii! Livrarea se face la nivel national, indiferent de cantitate.
Piatra naturala decorativa tip Filleti, comercializata la metru patrat, avand o culoare deosebit de frumoasa - un mix de gri-cristal, desi pot exista si fasii cu o tenta usor maronie. Este deosebit de rezistenta, fiind cunoscuta pentru capacitatea sa de a face fata schimbarilor climatice drastice. In aceasta varianta, produsul este disponibil doar la ambalaj paletizat.

Utilitate: Piatra naturala ardezie Filleti Sikis poate fi o solutie extraordinara din toate punctele de vedere (culoare, pret, rezistenta in timp etc.). In general, clientii o aleg pentru placari exterioare de fatade, garduri sau socluri, dar si la placarea interioarelor, cum ar fi holuri, in spatele patului, bai etc.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, produsul poate fi placat direct peste termosistem, caramida. Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu utilizarea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura