Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia Travertin Classic BRTA, 50 x 40 x 13 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90916 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Material tot mai folosit azi la placari in amenajarile ambientale, travertinul se dovedeste de succes si cand vorbim despre alt tip de produse. Un exemplu elocvent il reprezinta chiuvetele de bai si de bucatarie. Construita dintr-o singura bucata, chiuveta de baie din travertin Classic, model BRTA, intruneste mai multe calitati, printre care durabilitate si aspect elegant. Se poate folosi atat in spatiile private, cat si in cele de uz public.

Chiuveta este destinata uzului general insemnand ca poate fi montat in bucatarii bai sau baruri pentru un atribut personalizat si un punct de atractie unic. Culoarea produsului poate fi usor asociata cu diverse alte elemente din piatra naturala sau lemn care vor pune si mai mult in valoare incaperea.
Atentie
Alimentarea cu apa se face exclusiv de la baterie cu montaj pe blat

Dimensiuni
50 x 40 cm

Observatii
1. Montajul se va face numai de catre instalatori calificati.
2. Atentie la manipularea produsului pentru a evita ciobirea suprafetelor/marginilor. Se recomanda depozitarea pe o suprafata protectoare din carton/hartie.

Curatare zilnica
Folositi apa si detergent neutru, precum LTP Waxwash sau LTP Stonewash sau LTP Grout & Tile Protector, pentru curatarea lavoarului. Nu folositi niciodata produse de curatare agresive, cum ar fi acizi sau detartrant, deoarece veti deteriora suprafetele de piatra naturala. Daca va fi instalat intr-un mediu cu apa dura, proprietatile de curatare ale detergentului utilizat se diminueaza. Recomandam curatarea frecventa a suprafetei, pentru rezolvarea aceastei probleme, astfel incat calcarul, mucegaiul, etc. sa nu aiba timp sa se depuna.

Evitati detergentii pe baza de alcool sau agenti de curatare agresivi.

Daca este necesara o curatare/intretinere speciala, cum ar fi eliminarea unor pete, va recomandam sa luati legatura cu consilierii PIATRAONLINE.

Nota
Masuratorile pot fi supuse unor variatii usoare, in conformitate cu standardele de toleranta UE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura