Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia marmura Crema Royal RS-21

0 stars: 0.00 din 0 pareri

96866 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cel mai des atunci cand intri in baie, obiectul pe care il remarci imediat este lavoarul. Lavoarul Crema Royal RS-21 din marmura confera luminozitate si eleganta spatiului in care este folosit, indiferent daca acest spatiu este in componenta unor constructii private sau publice. Lavoarul de marmura Crema Royal se intretine cu usurinta, daca se respecta cateva instructiuni de baza, printre care si intretinerea facuta cu pulverizatorul LTP Stonewash, care se poate comanda direct pe site in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare. Astfel intretinut, acest lavoar din marmura va ramane mult timp la fel de stralucitor si elegant ca in ziua in care ti l-ai montat prima data.

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stonewash.

Produsul este disponibil la dimensiunile: 40 x 35 cm, H: 16 cm, ambalat la cutie (26 kg).

Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?

Impermeabilizarea este un procedeu necesar un tratament pentru piatra naturala prin care este protejata zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide ca un sigiliu si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Pentru a realiza acest procedeu, recomandam folosirea solutiei Mattstone h1O pe baza de apa;
Pentru curatarea pietrei dupa montare si impermeabilizare se foloseste LTP Grimex;
Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra sau LTP Stonewash.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura