Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra naturala Herringbone, 10 x 60 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35581 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra Naturala Herringbone, cu dimensiuni de 10 x 60 x 2 cm, reprezinta o bijuterie a designului interior si o dovada a elegantei atemporale adusa de marmura, travertin si granit in spatiul tau. Aceasta colectie nu reprezinta doar o alegere estetica rafinata, ci si o declaratie de responsabilitate fata de mediu.

Piesele din colectia Herringbone sunt realizate cu precizie din marmura, travertin si granit de calitate, intr-o varietate subtila de nuante si modele. In plus, detaliul care face aceasta colectie cu adevarat speciala este angajamentul sau fata de sustenabilitate. Fiecare bucatica de marmura, travertin si granit este prelucrata cu atentie pentru a minimiza risipa si pentru a produce cat mai putine deseuri. Piesele extra rezultate din proiecte speciale sunt integrate in aceasta colectie, adaugand unicitate si caracteristicile unui produs de poveste.

Chiar si placile cu mici defecte nu sunt trecute cu vederea, ci sunt valorificate in mod creativ. Aceste defecte minore imprima un sarm rustic si autentic colectiei, transformandu-le in piese cu caracter si personalitate distincta.

Cu Piatra Naturala Herringbone, ai ocazia sa transpui rafinamentul marmurei, travertinului si granitului in intimitatea caminului tau, participand la efortul global de protejare a mediului. Alege aceasta colectie si bucura-te de o eleganta durabila, ce imbina arta, functionalitatea si respectul fata de resursele planetei, in conformitate cu conceptul zero waste.

Atentie: culorile din imagine sunt cu titlu de prezentare. Culorile fiecarui mozaic depind de lotul de piatra din care se face debitarea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura