Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Areti Polisata, 60 x 60 x 2 cm - Economy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3213 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare
Marmura Areti este una din cele mai rafinate si elegante pietre naturale, apreciata in intreaga lume pentru frumusetea sa distincta. Albul relaxant asociat texturii sale unice o transforma intr-una dintre cele mai cautate optiuni pentru proiectele de design interior.

In plus, finisajul polisat adauga un plus de stralucire si luciu acestui model de marmura, amplificand reflexiile de lumina si imbunatatind estetica generala a pietrei. Astfel, Marmura Areti devine alegerea naturala pentru orice proiect de design interior care vizeaza eleganta si rafinamentul.

Caracteristici
Marmura este o roca metamorfica, formata in mare parte din calcar, care este supus unor temperaturi si presiuni ridicate. Ca urmare a acestor procese, calcarul isi modifica aspectul si textura, in cadrul procesului denumit recristalizare. Marmura cu cel mai ridicat continut de calcar reprezinta materialul cel mai pur si are culoarea alba. Impuritatile din compozitie sunt responsabile pentru gama extinsa de culori a marmurei.

Tipuri constructive
Placile de Marmura Areti au dimensiuni de 60 x 30 x 2 cm, 60 x 60 x 2 cm si finisaj polisat, si sunt disponibile atat in varianta standard, cat si economy.

Intretinere
Se recomanda impermeabilizarea suprafetelor de Marmura Areti cu solutii profesionale din gama LTP - UK, disponibile pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura