Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Areti Polisata, 60 x 30 x 2 cm - Standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23443 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare
Marmura Areti cu finisaj polisat este o piatra naturala recunoscuta pentru frumusetea si aspectul sau elegant. Culoarea sa alba, stralucitoare si omogena, transmite o senzatie de luminozitate si curatenie, conferind spatiului in care este amplasata, un aspect modern si rafinat.

Finisajul polisat reflecta lumina si creeaza un joc subtil de lumini si umbre. Marmura Areti adauga o nota de eleganta spatiilor in care este utilizata, fiind ideala pentru proiecte de design interior, sofisticate si moderne. Aceasta marmura este o alegere perfecta pentru amenajarea bucatariilor, bailor, holurilor, sau chiar a living-urilor si a dormitoarelor.

Caracteristici
Marmura este o roca metamorfica formata din calcar supus unor temperaturi si presiuni extreme. Procesul se numeste recristalizare si permite calcarului  sa isi modifica aspectul si textura. Marmura cea mai pura este de un alb imaculat si are cel mai ridicat continut de calcar. Celelalte impuritati din compozitie produc gama extinsa de culori a marmurei.

Tipuri constructive
Placile de Marmura Areti au finisaj polisat si dimensiuni de 60 x 30 x 2 cm, 60 x 60 x 2 cm,  disponibile atat in varianta standard, cat si economy.

Intretinere
Se recomanda impermeabilizarea suprafetelor de Marmura Areti cu solutii profesionale din gama LTP - UK, disponibile pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura