Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Racitor de vinuri marmura Lilac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34391 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Daca pretuiesti un vin bun, ca adjuvant al unei convorbiri spumoase, ori cu ocazia unei meditatii linistite, nu se poate sa nu apreciezi atmosfera in care bei, incepand chiar de la suportul pe care iti asezi sticla.
Si cand te gandesti cum savurezi acele clipe, mergi inapoi pe firul istoriei si nu uita sa multumesti egiptenilor care au inventat primul Festival al Bautorilor de Vin si Bere. Treci apoi la greci si romani si aminteste-i pe zeii lor semnificativi:  Dyonissos si Bacchus. Nu evita sa pomenesti popoarele germanice, zdravenii bautori de bere, vin si mied, dintre care vikingii se suparau tare pe cei care nu beau, amendandu-i. Si nu este un secret ca Vladimir, primul tar crestin, a ales ortodoxia permisiva in detrimentul islamismului care interzicea alcoolul.
In secolul actual romanii se plaseaza abia pe locul 47 in statistica privind consumul de alcool, asa ca daca tot nu suntem betivi consacrati, macar sa savuram vinul, prieteni !
Asadar pastreaza vinul la temperatura potrivita, pune un bun inceput unei placeri pe care doar piatra naturala ti-o poate oferi, in elegantul suport din marmura de un violet bacovian, insa neagresiv, ci ondulandu-se in fascinante nuante roze.
Ofera-i sticlei tale imbratisarea pe care o merita !
Asorteaza gratiei vinului rose, magia liliachie a marmurei !
Ingaduie mai asprului vin rosu, sec, sa se imblanzeasca in invaluirea tainica a marmurei.
Si, sorbind pe indelete, pomeneste-l pe Fanus, intr-una dintre zicerile ale, ajunse proverb:
vinul bun trebuie sa fie alb, sec, rece, mult si gratis
Noroc, prieteni!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura