Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Bagheta M17 Marmura Calacatta Lilac, 4.8 x 30.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2975 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bagheta, Marmura, Bordura, Plinta, Bordura Marmura
Domenii de UtilizareBagheta de Marmura Calacatta Lilac are rol de Plinta sau de Bordura, pentru placarile din piatra naturala, lemn, gresie. Se foloseste pentru protectia marginilor placarilor de pardoseli, la intalnirea cu peretii, sau pentru delimitari.

Caracteristici Provenind din roci sedimentare supuse la temperaturi si presiuni uriase, rocile metamorfice se impart in 2 categorii: foliabile (ardezia) si nefoliabile (marmura). Compozitia marmurei se bazeaza pe calcar, de aici caracteristicile ei.
Tipuri constructiveBagheta Marmura Calacatta Lilac are dimensiuni standard (Lxl): 4.8 x 30.5 cm. O alternativa la aceleasi dimensiuni, din marmura Arabescato Oro gasesti aici
Suntem Producator de Borduri in sectia de productie proprie, executam Borduri, Plinte si Baghete la dimensiunile solicitate de client (proiecte speciale)Ia legatura cu consilierul tau de vanzari pentru detalii !

Livrari prompte in tara si in Europa.
MontajMontajul baghetelor se realizeaza cu adezivi.

Intretinerea Se executa in 3 pasi: curatare, impermeabilizare, intretinere propriu-zisa.
Pentru curatare se folosesc Grimex si Power Stripper. Pentru impermeabilizare Mattstone H2O sau Grout&Tile Protector.

Fie ca o numesti Bagheta, sau Plinta sau Bordura, alege sa protejezi marginile pardoselilor tale cu un produs de calitate numai de la PIATRAONLINE !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura