Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mostra - marmura rosalina polisata 60 x 60 x 1.7cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1309 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Comanda acum mostre din produsele PIATRAONLINE! Mostrele te ajuta sa intelegi mai bine piatra: culoare, textura, finisaj. Astfel, vei avea posibilitatea sa iei mai repede o decizie, acasa, la birou sau pe santier, care sa fie si cea mai buna alegere pentru proiectul tau.
Mostrele din piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton, cu eticheta pe spatele fiecarei mostre. Livrarea mostrelor se face in maxim 48 ore pe teritoriul Romaniei, cu exceptia sarbatorilor legale si a weekend-urilor.
Mostrele, transmise prin curier sau predate in showroom-ul PIATRAONLINE, sunt prezentate cu titlu informativ si au scopul de a oferi o reprezentare aproximativa a produselor. Acestea nu pot fi considerate etalon 100%, pentru ca produsele care urmeaza a fi livrate, fiind din piatra naturala, vor avea implicit variatii de culoare, textura, dimensiuni, provenite din diferentele firesti intre loturile de piatra. Variatiile de acest tip nu pot fi controlate in mod direct de catre PIATRAONLINE sau de furnizorii nostri.
Pentru mai multe detalii despre fiecare produse in parte, ne poti contacta telefonic, prin email sau poti vizita showroomul nostru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura