Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piese speciale Limestone Vratza Tiger Buceardat 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28203 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Limestone-ul este o roca sedimentara care are o mare putere de adaptare in orice stil de amenajare. Acesta s-a format din calcare sau dolomite si fragmente de schelete ale unor organisme marine (acumulare de scoici si fragmente de scoici) cu duritate si densitate medii (nivel trei-patru pe scara Mohs) si porozitate medie. Limestone-ul este o piatra naturala deosebita, ce rezista bine la intemperii, fiind o piatra omogena ca granulatie si culoare.

Cand vine vorba despre limestone-ul Vratza Tiger cu finisaj buceardat, acesta se remarca printr-un colorit subtil, fiind vorba de un fundal bej cu nuante de auriu mai inchis la culoare. Aceasta piatra naturala se remarca printr-un rafinament, fiind un produs destinat in special amenajarilor interioare.

De regula, limestone-ul este sensibil la agentii corozivi si zgarieturi, fiind o piatra ce are nevoie de tratament si necesita intretinere sustinuta. Deseori folosita la pervazurile pentru geamuri, placarea de scari sau blaturi in baie si bucatarie, dar si alte produse finite ce se pot obtine din taierea lastrelor de limestone Vratza Tiger cu finisaj buceardat.

Beneficii:

Textura blanda;

Poate capata numeroase forme;

Intretinere usor de realizat.

Ce trebuie sa stim despre montaj:

Montajul pieselor speciale din limestone se realizeaza in functie de forma pe care a luat-o piatra naturala respectiva;

Pentru un montaj ca la carte, este recomandat sa apelezi la serviciile specialistilor in montajul pietrei naturale.

Cum se ingrijeste limestone-ul:

La fel ca in cazul celorlalte pietre, trebuie sa fim atenti la tipul de finisaj care dicteaza alegerea impermeabilizantului;

Insa pana atunci, dupa montaj, limestone-ul se curata cu LTP Grimex;

Este foarte important sa tinem cont de tipul de finisaj, astfel ca pentru cel buceardat, se foloseste LTP Mattstone sau Mattstone H2O;

Pentru intretinerea zilnica a pietrei, se foloseste LTP Waxwash.

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie pur si simplu unica, comanda online sau vino in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, numarul 137A si comanda produsele favorite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura