Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Cada baie travertin silver ultra plat 90 x 90 x 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169813 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Eleganta travertinului Silver este unica si cu un potential de versatilitate urias. Aceasta cada de baie din travertin Silver se incadreaza perfect in ambianta dominata de nuantele de crem si maro. Este personajul principal. Pe cat de rafinata, pe atata de rezistenta, aceasta cada proiecteaza o imagine diferita, dar complementara, spatiului intreg.

Ca orice piatra naturala, aceasta cada de dus din travertin Silver trebuie impermeabilizata si intretinuta periodic cu produse speciale, ce pot fi achizitionate din aproape toate magazinele de bricolaj sau de la furnizorii de piatra naturala.

Cada de dus se monteaza foarte usor, avand urmatoarele dimensiuni: 90 x 90 x 3 cm. Produsul vine ambalat in cutie si cantareste 42 kg. Stilata si cu personalitate, aceasta cada de dus va conferi la randul ei eleganta si individualitatea spatiului in care va fi montata.

Beneficii produsului:

Dimensiuni optimizate: 90 x 90 cm;
Grosime de 3 cm, ideala pentru placari de pardoseala;
Finisaj mat (anti-derapant);
Durata de viata extinsa.
Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Cum ingrijim piatra naturala?

Cada de baie din travertin Silver este un produs care se intretine foarte usor, insa trebuie sa ai in vedere cateva detalii foarte importante;
Impermeabilizarea acestui produs se realizeaza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete precum rosturile, blaturile, placarile, etc.);
Curatarea zilnica a acestui produs se face utilizand pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml;
Toate aceste produse le poti comanda direct de pe site-ul nostru, in sectiunea Solutii de tratare si impermeabilizare.

Daca esti in cautare de cada de dus din piatra naturala pentru baia ta, vino in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, nr. 137A, pentru a vedea intreaga noastra gama de lavoare din piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura