Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Cada baie marmura Cappuccino Ultra Plat 120 x 80 x 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

168599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Beneficii Cada baie marmura Cappuccino:
1. Perfecta pentru cabinele walk in
2. Grosime de 3 cm, ideala pentru placari de pardoseala
3. Finisaj faciliteaza intretinerea
4. Durata de viata extinsa

Marmura Cappuccino este expresia maxima a rafinamentului si a personalitatii. O cada de baie din marmura Cappuccino poate imbogati aspectul oricarei bai. Culoarea sa crem si delicatetea texturii se potrivesc perfect cu elemente din inox, lemn si cu placari verticale si orizontale din piatra naturala de culoare maro, alba, gri sau neagra. Ai o baie cu un design elegant, minimalist, industrial, rustic sau mediteraneean" Aceasta cada din marmura Cappuccino se poate potrivi in aproape orice design ambiental.

Cada baie din marmura Cappuccino se intretine usor cu ajutorul substantelor speciale destinate pietrelor naturale, cum ar fi produsele LTP: Grout Tile Protector Spray, LTP Stone etc. Toate produsele de intretinere si impermeabilizare se pot comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea impermeabilizanti. Extrem de rezistenta si cu aspect relaxant, aceasta cada din marmura poate centra intreaga atentie a spatiului asupra ei, luminandu-l si raspandind in jur o energie pozitiva foarte potrivita pentru un loc in care vii sa te revigorezi.

Cada de dus are 90 x 90 cm, avand inaltimea de 3 cm, greutate 42 kg, ambalata la cutie.

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura