Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Mugla White Chesterfield, 30.5 x 30.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95081 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Mugla White Chesterfield reprezinta o piesa deosebita in universul designului interior, aducand un rafinament aparte spatiului in care este integrata. Cu dimensiunile sale perfecte de 30.5 x 30.5 cm, aceasta marmura impresioneaza prin eleganta si detalii fine, prelucrate cu o precizie absoluta cu ajutorul tehnologiei CNC.

Textura sa unica, obtinuta prin prelucrare CNC, confera suprafetei un aspect distinctiv, in care se impletesc abilitatile mestesugaresti traditionale cu tehnologia moderna. Fiecare detaliu al acestei placi de marmura reflecta atentia la detalii si pasiunea pentru frumos.

Nuantele de alb ale Marmurei Mugla White Chesterfield aduc o lumina subtila in incapere, iar astfel se imprima o atmosfera spatioasa si sofisticata. Aceasta marmura poate fi integrata intr-o gama larga de spatii, de la bucatarii elegante pana la bai opulente sau chiar spatii comerciale rafinate.

Marmura Mugla White Chesterfield devine astfel mai mult decat o simpla placa care se utilizeaza pentru placarea peretilor sau a fatadelor. Este o opera de arta in sine, ce aduce o nota de prestigiu si exclusivitate in orice mediu. Cu aceasta bucata pretioasa de marmura, spatiul devine o experienta vizuala si tactile inegalabila, definita prin texturi si o estetica impecabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura