Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra Silver Stream-Laminate Super Rock Design (2+1)CM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2380 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Elemente ale noii colectii RAW, lastrele din piatra naturala reprezinta adevarate opere de arta. Printr-o combinatie unica de eleganta si rezistenta, aceasta colectie subliniaza finisajele premium, alaturi de carisma pietrei. Fiecare piesa este unica si a fost desavarsita in decursul milioanelor de ani prin procese naturale, care au conferit acestor lastre o textura si o culoare specifica.

Frumusetea naturii se reflecta si in gama extinsa de nuante disponibile pentru noua colectie de lastre. Prin culori remarcabile asociate unor texturi aparte, aceasta gama include tonuri subtile de gri si bej, alaturi de tonuri mai calde, ca de exemplu rosu sau maro. Lastra Silver Stream Laminate Super Rock Design (2 + 1) cm are o textura unica si o variatie subtila in culori, ceea ce confera o nota de autenticitate si originalitate fiecarei suprafete.

In plus, aceste lastre de piatra naturala au fost finisate cu cea mai mare grija si precizie pentru a se obtine finisajele RAW, care scot in evidenta frumusetea neprelucrata a pietrei, datorita mixului perfect de brut si rafinat. O colectie care face trimitere la originea elementelor primordiale si se poate integra perfect in orice stil de amenajare interioara.

Dincolo de frumusetea evidenta a lastrelor RAW, acestea sunt si extrem de rezistente la uzura si la impact, oferind durabilitate si valoare pe termen lung. Aceste lastre sunt ideale pentru utilizarea intr-o varietate de medii, de la bucatarii si bai pana la livinguri si holuri. Fiecare piesa poate fi taiata si ajustata pentru a se potrivi perfect in orice spatiu. Astfel, noua colectie de lastre RAW este alegerea perfecta pentru orice proiect de design interior sau exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura