Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra Ivory Classic Lineal Extreme Light Design (2+1) CM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1547 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Prin noua gama de produse PIATRAONLINE dedicata studiourilor de arhitectura si design, colectia RAW introduce conceptul de lastre din piatra naturala sub forma unor opere de arta. Datorita combinatiei unice de eleganta si rezistenta, aceasta colectie reuseste sa subliniaze finisajele premium ale pietrei naturala, dincolo de carisma. Fiecare piesa este unica si a fost desavarsita in decursul a milioane de ani prin procese naturale, pentru a conferi lastrelor o textura si o culoare specifica.

Frumusetea naturii se traduce si prin gama extinsa de nuante disponibile pentru noua colectie de lastre. Sunt culori remarcabile asociate unor texturi aparte, care includ griuri subtile si nuante de bej, alaturi de tonuri mai calde, ca de exemplu rosu sau maro. Lastra Ivory Classic Lineal Extreme Light Design (2 + 1) cm are o textura unica si o variatie subtila in culori, ceea ce ii confera un aspect unic si o nota de autenticitate fiecarei suprafete.

In plus, aceste lastre de piatra naturala au fost finisate cu cea mai mare grija si precizie pentru a se obtine finisajele RAW, care scot in evidenta frumusetea neprelucrata a pietrei, datorita mixului perfect de brut si rafinat. O colectie care face trimitere la originea elementelor primordiale si care se poate integra perfect in orice stil de amenajare interioara.

Dincolo de frumusetea evidenta a lastrelor RAW, acestea sunt si rezistente la uzura si la impact, oferind durabilitate si valoare pe termen lung. Aceste lastre sunt ideale pentru utilizarea intr-o varietate de medii, de la bucatarii si bai pana la livinguri si holuri. Fiecare piesa poate fi taiata si ajustata pentru a se potrivi perfect in orice spatiu. Astfel, noua colectie de lastre RAW este alegerea perfecta pentru proiect statement de design interior sau exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura