Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic marmura Bianco Carrara Chevron mata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41531 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest mozaic, executat din minunata marmura de Carrara, e ca un blazon. Aranjat in spic (bradut), Carrara Chevron destinde spatiile inghesuite si amplifica volumele. Maiestatea marmurei grefata pe acest model, recheama blazoanele Toscanei si readuce Renasterea italiana in living. Culoarile neutre sunt potrivite oricarui stil si limitarea reflexiei luminii prin finisajul mat imbogateste experienta peretelui.
Baile mici se bucura de extensie si par mai inalte. Asocierea cu pardoseli de marmura cu placi mari, confera baii un aspect elegant si confortabil. Contrablaturile din marmura Carrara Chevron, inconjurate cu placi de alta dimensiune, marcheaza zona cu un accent avantat. Montajul in V directioneaza.
De aceea, se foloseste cu rezultate in placarile de spatii publice. Peste tot unde este montat mozaicul tip herringbone aduce o organizare geometrica placuta ochiului care dinamizeaza atmosfera si confera optimism. Este recomandat in placari verticale atat in proiecte publice cat si in cele private.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura