Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Kavala Panel X-Long 3D 15 cm x (30-150 cm)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38437 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ardezia Sunset Panel X-Long 3D transforma conceptul de placare cu ardezie intr-o experienta artistica tridimensionala, adaugand o dimensiune noua proiectelor de amenajare interioara si exterioara. Cu dimensiunile sale impresionante de 15 cm x (30-150 cm), acest panou de ardezie aduce profunzime si textura in spatiile tale.

Fie ca este folosita pentru placari de fatade sau pentru amenajari interioare, Ardezia Sunset Panel X-Long 3D creeaza un impact vizual impresionant. Textura sa 3D aduce adancime si dinamism spatiilor, captand lumina intr-un mod unic si creand jocuri de umbre si lumini care adauga o nota dramatica in orice mediu.

Pe fatadele cladirilor, aceasta ardezie creeaza o imagine de rafinament si modernitate, transformandu-le in adevarate opere de arta arhitecturala. In interioare, panourile 3D adauga caracter peretelui si confera un aer sofisticat spatiilor de living, holurilor sau chiar bailor.

Ardezia Sunset Panel X-Long 3D este o alegere ideala pentru proiectele de amenajare care cauta sa imbine functionalitatea cu estetica. Fiind disponibila in dimensiuni variabile, se adapteaza cu usurinta la nevoile tale specifice, adaugand o nota de originalitate si inovatie in fiecare spatiu in care este utilizata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura