Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra Carrara White Flute Design 2CM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37842 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Carrara White detine neoficial titlul de cea mai faimoasa marmura din lume, un material nobil si rafinat care a captivat mintile sculptorilor de-a lungul secolelor. Aceasta lastra de marmura Carrara White Flute Design de 2 cm este o piesa deosebita, care emana o eleganta desavarsita, ceea ce o face materialul preferat al artistilor din toate timpurile.

Cu un alb luminos si stralucitor, presarat subtil cu nuante de gri-albastrui, marmura Carrara White adauga o nota de rafinament si subtilitate oricarui spatiu. Fie ca este folosita pentru proiecte de amenajare exterioara sau decoratiuni interioare, aceasta marmura emana o eleganta clasica, atemporala, asociata unei simplitati sofisticate.

Fiecare bucata de marmura Carrara White este o opera de arta in sine, cu modele de venaturi unice, care imprima un caracter aparte fiecarei suprafete. Marmura Carrara White este alegerea ideala pentru proiecte statement de amenajare a spatiilor comerciale sau rezidentiale.

Indiferent ca doresti sa adaugi un aer nobil si sofisticat in locuinta, sau sa creezi opere de arta sculptate in piatra, lastra de marmura Carrara White Flute Design de 2 cm iti va implini cu siguranta toate asteptarile. Fiecare detaliu sculptat in acest material pretios va fi o marturie a istoriei si frumusetii naturale, intruchipand in acelasi timp eternitatea si rafinamentul marmurei Carrara White.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura