Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Peach Cross Cut French Pattern set periat 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18796 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Travertin | Travertin Pardoseala | Montaj Travertin | Travertin Placare Exterior

Se recomanda pentru placarile orizontale si verticale, interior si exterior. Datorita aspectului sau linistit, travertin peach cross cut imprima o senzatie de relaxare proiectului de amenajare si se recomanda pentru placare gard, placare soclu, placare fatada.

Avantaje:

utilizare ca travertin Pardoseala in proiectele de amenajare interior si exterior
placare la exterior pe terase, intrari, socluri si garduri

Travertinul este o roca sedimentara formata in urma unor procese de erodare, depunere, compactare si cimentare a unor mici particule si fosile de plante si animale, este o roca calcaroasa, sensibila la actiunea acizilor, cu rezistenta medie la solicitari mecanice si la abraziune.

Caracteristici principale:

densitate: 2 440 kg/m
absorbtie apa: 2.6 %
rezistenta la incovoiere: 13 MPa
rezistenta la abraziune: medie
duritatea (scala Mohs): 3-4

Montaj Travertin pardoseala se recomanda tehnologia prin pieptanare. Aceasta presupune aplicarea adezivului cu ajutorul unei gletiere pe ambele suprafete (substrat + spate placa). Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment (ex: Weber Marmo Plus), iar montajul se poate face cu sau fara rosturi.

Intretinere:

Operatiunile de intretinere includ cei 3 pasi esentiali: curatare, impermeabilizare si intretinere. Se recomanda utilizarea detergentilor alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper) urmata de aplicarea impermeabilizantilor LTP Colour Intensifier, LTP Mattstone, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone H2O pe suprafetele curatate anterior.

Pentru intretinere, folositi LTP Stonewash si LTP Waxwash.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura