Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic marmura Volakas antichizata 2.85 x 5cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39032 lei Lei
Out Of stock
Descriere
De secole intregi si pana astazi, marmura a ramas unul dintre cele mai folosite materiale in domeniul amenajarilor, a constructiilor si chiar in domeniul artelor. Una din cele mai apreciate si utilizat tipuri de marmura este Volakas, un material care se remarca prin grandoarea texturii si eleganta tacita din petele cenusii.
Mozaicul este forma ideala prin care piatra se transforma si va da o nota aparte proiectului tau. Pe langa faptul ca este mult mai usor de montat, fata de placile traditionale, mozaicul te va ajuta sa obtii proiecte creative, fara a te limita. Mozaicul din marmura Volakas, cu finisaj antichizat, este solutia ideala pentru care isi doresc un spatiu cu personalitate si care sa confere un accent de luminozitate.

Beneficii:

1. Extrem de simplu de montat
2. Usor de intretinut
3. Rezistent la apa si pete
4. Marmura este un material hipoalergenic

Mozaicul antichizat din marmura Volakas poate fi utilizat drept fundal pentru dusuri, contrablaturi pentru baie si bucatarie, placari pentru pereti in camere cu umiditate ridicata, dar si in livinguri sau in holuri. Pentru un plus de eleganta, cu acest mozaic din marmura Volakas se pot placa seminee si alte obiecte de mobilier sau se pot executa chenare decorative de ferestre sau usi. Finisajul antichizat scoate in evidenta frumusetea naturala a pietrei.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Gama de mozaic este montata pe o plasa din fibra de sticla
Montajul este usor de realizat
Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil
Suprafata trebuie sa fie dreapta fara denivelari
Adezivul pe baza de ciment alb Weber Set Marmo Plus ofera o prindere excelenta
Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist

Cum ingrijim piatra?

Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere
Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone H20, un produs ecologic pe baza de apa
Acest procedeu nu permite absorbtia apei si ofera o protectie maxima impotriva petelor
Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei

Mozaicul din marmura Volakas nu este singurul mozaic din marmura din portofoliu nostru. Daca vrei sa te inspiri pentru proiectul tau, te asteptam sa faci o vizita la showroom-ul nostru pentru a vedea intreaga colectie!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura