Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Bordura granit Gri Sare si Piper Natur 10 x 20 x 40 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15708 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bordurile din granit se utilizeaza pentru:
delimitarea carosabilului si a aleilor pietonale
imprejmuirea monumentelor funerare
marcarea cailor de acces (borduri de gradina)
imprejmuirea locurilor de parcare
delimitarea spatiilor in parcuri, piete
amenajari diverse in curti si locuri de depozitare

Caracteristici
Granitul este o roca cu granulatie mare, obtinuta prin pietrificarea magmei vulcanice, la adancime. Ca urmare granitul este rezistent la factori de mediu, abraziune si corodare.
Bordurile din granit gri cu dimensiuni de 10x20x40 cm, cu finisaj natur sunt recomandate ca bordura pentru alei si strazi.

Tipuri constructive
Bordura din granit Gri Sare si Piper este debitata la dimensiuni 10x20x40 cm, un metru liniar de drum este acoperit de 2 bucati si jumatate.Finisajul este natur, cu cant neprelucrat.
In atelierele noastre dotate dupa ultima tehnologie putem executa borduri de orice dimensiune si putem prelucra canturile dupa proiect. Personalizarea produselor dupa dorinta clientului accentueaza calitatea materialului si a tehnologiei folosite. Livram orice tip de borduri, oriunde in Romania dar si in toata Europa.

Montaj
Montajul se executa pe pat din beton sau din pietris, dupa saparea unui sant in care se toarna beton sau se aseaza pietris care se compacteaza. In ambele cazuri se prevede o panta de scurgere. Bordurile se monteaza cu rost sau fara rost. Pentru detalii contacteaza specialistii nostri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura