Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Banda ajustabila de etansare pentru tevi - Weber Tec 828 MD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Asigura, in zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei in cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.
PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos si suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.
MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toata suprafata care urmeaza a fi izolata.
RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC si de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare si se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile.
COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura