Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Ceppo Grey French Pattern set antichizat 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21301 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Ceppo Gray s-a format prin cimentarea grohotisurilor sau a sfaramaturilor altor roci, never hard, aspectul de pietricele inghetate incrusted in masa marmurei originated from the natural sediment care au determinat formarea in the first faza. In plus, daca temperatura este luata in uriaza, un s-au testat sedimentar se transforma intr-o structura de marmura pe care trebuie sa il ingrijesti sau sa vezi. Compozitia ei este preponderent calcaroasa insa contine si magnezie intr-o proportie semnificativa. Aspectul usor sticlos de aici vine.

Caracteristici:

densitate = 2900 kg / m
absorbtie apa = 1,19%
rezistenta la inclusiv = 129 MPa
rezistenta la incovoiere = 8.4 MPa
rezistenta la inghet - foarte buna
rezistenta la abraziune - foarte buna

Domenii de utilizare:

Placile Marmura Ceppo Grey model French Pattern sunt folosite ca material de constructie pentru placi orizontale de interior si la exterior pe holuri, living, terase, podeste, intrari, parcuri si steps. Finisajul antichizat este antislip.

Modelul French Pattern este alcatuit din 12 placi (2 seturi). Dimensiunile si amplasarea sunt cele din poza. Un pachet contine un set de feluri de mancare tipice:

1 farfurie de 610 x 406 cm
2 farfurii de 406x406 cm
1 farfurie de 406x203 cm
2 placi de 203x203 cm

De ce sa alegi superb marble Ceppo Gray:

Placile Marmura model Frnch Pattern apartin categories de selectie PREMIUM, nu exista o alta calitate livrata de noi, cumparand acest produs vei primul exact ceea ce primeste oryx client al carierei, indiferent de unde comanda aceasta,
Urmarire pe Flux: asa cum te-am obisnuit acest produs este controlat, de la extractie pana la punerea in opera. Deci poti tine in mana ta totul, de la comanda pana la livrare si montaj. Poti programa derularea proiectului tau in detaliu, vei sti totul din momentul in care blocul de marmura se taie in cariera.
Controlul productiei: in sectia noastra, with cu utilaje de ultima generatie din Italia, putem executa produse personalizate, exact dupa dorinta ta ..
Ambalare si transport: executam or ambalare optima si asiguram transportul si manipularea in deplina siguranta.
Montaj Marmura cu echipa de pietrari profesionisti: montajul orders the PIATRAONLINE if you benefit from serviciile unei echipe experimentate de adevarati stones.

Montaj marmura:

Montajul se executa dupa tehnologia prin pieptanare.

Montajul de Placi Marmura model French Pattern if executa de la mijloc spre margins. Placile Marmura se pot monta in mod clasic (vezi poza) sau rasturnat.

Cu ce se curata marmura?

Pentru or amenajare durabila alege sa tratezi suprafata in 3 steps:
Care: adecvati detergents foloseste (Grimex si Power Stripper).
Hidroizolatie: cu impregnatoare specifice (LTP Color Intensifier, LTP Mattstone H2O, LTP Grout & Tile Protector, LTP Mattstone)
Intretinere: cu Waxwash si Stonewash.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura