Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Rosso Levanto polisata 60 x 30 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39151 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Rosso Levanto nu este pentru orice amenajare si pentru oricine. Este un produs plin de viata si personalitate, pentru cei cu gusturi nonconformiste, iubitori ai stilului de amenajare maximalist.

Marmura Rosso Levanto are un fundal in nuante puternice sangerii si bogatie de venaturi in nuante albe ce imbogatesc semnificativ incaperea. Aceasta marmura poate fi folosita intr-o amenajare in care ea este piesa centrala.

Esti in cautare de marmura rosie? Cea Rosso Levanto este produsul pe care il cauti pentru ca sparge tiparele conventionalului. La fel ca in cazul multor alte pietre naturale, marmurei rosii Rosso Levanto cu finisaj polisat ii putem scoate in evidenta estetica cel mai bine cu ajutorul jocurilor de lumini.

Aceasta marmura rosie este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cand vorbim despre infrumusetarea unei mari varietati de spatii comerciale si rezidentiale, inclusiv bucatarii, bai, holuri, livinguri, pe seminee sau terase acoperite. La exterior, marmura Rosso Levanto se poate folosi pentru placarile verticale de fatade, socluri si garduri.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Stilul maximalist de design interior: Ce este, caracterisitici, reguli, idei de amenajare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura