Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Bordura marmura Kavala 10 x 10 cm x LL (Biz 3cm 1 litru)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13804 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tonurile de alb si gri dublate de aspectul natural al suprafetei marmurei Kavala confera spatiului exterior, o deschidere impetuoasa, dar blanda si eleganta deopotriva.
Designul minimalist si simplitatea acestui produs din piatra naturala, fac din bordura din marmura Kavala un obiect potrivit pentru orice colt din curtea ta si nu numai, chiar si in spatiile publice. Pavajele din piatra naturala sunt un plus pentru orice spatiu, din punct de vedere estetic.
Mai mult decat atat, piatra naturala are cateva particularitati importante care o diferentiaza de alte materiale durabilitatea, rezistenta la ciclul inghet-dezght si siguranta.
Cand vine vorba despre pavajele din piatra naturala, bordurile sunt acel touch final al amenajarii. Factorii externi precum ploile si inflitrarea apei actioneaza in timp asupra pavajului si vor duce la miscarea bucatilor de piatra.
Insa aici intervin bordurile din marmura Kavala ce opresc aceasta miscare. De asemenea, se pot folosi la delimitarea spatiilor, fie ca ai o gradina de flori sau o alee care traverseaza gradina.
Bordurile din piatra naturala pot fi folosite si in spatiile publice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura