Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piese speciale Limestone Vratza Tiger Buceardat 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38675 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Comanda acum piese speciale din limestone Vratza Tiger cu finisaj buceardat pentru locuinta ta, la cel mai bun raport calitate-pret! Treptele, blaturile sau glafurile din piatra naturala modifica radical atmosfera unui spatiu, avand puterea de a da maretie si delicatete, prin coloritul interesant.

Limestone-ul este o roca sedimentara, formata din calcare sau dolomite si fragmente de schelete ale unor organisme marine (precum acumularea de scoici si fragmente de scoici), cu duritate si densitate medie (nivel trei-patru pe scara Mohs) si porozitate medie. Rezista foarte bine la factorii externi, fiind o piatra omogena cu granulatie si culoare.

Remarcabil printr-un fundal bej, cu nuante subtile de auriu mai inchis la culoare, aceasta piatra naturala se remarca prin rafinament, un produs destinat amenajarilor interioare, fiind folosita cu preponderenta pentru pardoseli. Cel mai adesea, piesele speciale din limestone Vratza Tiger cu finisaj buceardat sunt folosite la pervazurile pentru geamuri, in placarea de scari sau blaturi in baie si in bucatarie, dar si alte produse finite ce se pot obtine din taierea lastrelor de limestone.

Daca iti doresti piese speciale din limestone Vratza Tiger buceardat, ne poti da o schita sau putem trimite o echipa de profesionisti sa te ajute la sablonare. Contacteaza-ne pentru programare sau pentru orice alte informatii! Iti stam la dispozitie cu echiepele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala, oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

Beneficii:

Design aparte, potrivit pentru orice amenajare;

Poate capata nenumarate forme;

Intretinere usor de realizat.

Ce trebuie sa stim despre montajul pietrei:

Montajul pieselor speciale din limestone se realizeaza in functie de forma pe care o ia piatra naturala;

Pentru un montaj ca la carte, este recomandat sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Cum ingrijim limestone-ul:

Ca orice alta piatra naturala, limestone-ul are nevoie de ingrijire ca la carte, iar aici ne referim la produse profesioniste de la LTP:

LTP Grimex se foloseste pentru curatarea pietrei inainte de impermeabilizare;

Este foarte important sa tinem cont de tipul de finisaj al pietrei atunci cand alegem produsele pentru impermebailizare, iar in cazul limestone-ului Vratza Tiger cu finisaj buceardat, se foloseste LTP Mattstone sau Mattstone H2O;

Pentru intretinerea zilnica a pietrei, se foloseste LTP Waxwash.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura