Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Plinta granit Peach Red Polisat 7 x 30 x 1.2 BZ 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2261 lei
Descriere
Plinta din granit Peach Red cu finisaj polisat este un produs ce se remarca prin rezistenta si vitalitate, le fel ca granitul Peach Red. Aceasta piatra naturala poate fi folosita fara probleme in amenajarile interioare si exterioare, in terasele acoperite, dar si in spatiile horeca. In cazul proprietatilor private, granitul poate fi folosit in bucatarii, sufragerii si terase.

Caracterizata prin accente de culoare negre si rosii, plinta, alaturi de placile de granit poate fi usor de asociat diferitelor stiluri decorative.

Plinta din granit Peach Red cu finisaj polisat are un important rol functional, deoarece acopera unghiul dintre perete si pardoseala, astfel ca impiedica lipirea mobilierului de pereti si protejeaza de lovituri partea de jos a acestora.

Designul acestei pietre impresioneaza prin culoarea calda si ofera senzatia de spatialitate, indiferent de dimensiunea incaperii.

Beneficii:

Grad mare de functionalitate;

Eleganta si vitalitate;

Intretinere facila.

Cum se monteaza piatra naturala:

Montajul se realizeaza foarte usor, este un proces pe care il poti face chiar tu, insa pentru rezultate care sa depaseasca asteptarile, se recomanda sa apelezi la o echipa specializata in montajul pietrei naturale;

Pentru fixare, se foloseste Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida;

In ceea ce priveste rosturile, se foloseste Weber Color Comfort.

Cum se ingrijeste plinta cu finisaj polisat?

Dupa ce acest produs a fost montat, se recomanda sa fie curatat cu produse profesionale destinate pietrei naturale, in acest caz, LTP Grimex;

Impermeabilizarea pietrei cu finisaj polisat se realizeaza cu LTP MPG;

LTP Waxwash se foloseste pentru curatarea zilnica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura