Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Plinta granit Peach Red Fiamat 7 x 30 x 1.5 BZ 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2261 lei
Descriere
Pardoselile de piatra naturala solicita plinta de calitate din acelasi material, iar pardoseala din granit Peach Red cere plinta din granit Peach Red. Eleganta si utila, aceasta plinta cu finisaj fiamat este usor de asortat, avand un aspect deosebit datorita finisajului.

Fiamarea reprezinta un procedeu prin care piatra este supusa arderii la o temperaturi de 2000 de grade Celsius, capatand o suprafata rugoasa. In urma acestei arderi, smaltul granitului sale, iar placa inregistreaza o variatie a grosimii de 1-5 mm.

Plinta din granit este un material care aduce un plus de valoare spatiului, indiferent de tipul de amenajare in care este folosita: sufragerie, baie, bucatarie, centre comerciale, pasaje pietonale, terase acoperite si neacoperite.

Plinta din piatra naturala este folosita pentru a impiedica lipirea mobilierului de pereti si pentru a proteja partea de jos a acestora de lovituri. In plus, ofera incaperii senzatia de spatialitate.

Beneficii:

Joc de culori aparte;

Grad mare de rezistenta in timp;

Montaj usor de realizat.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Acesta este usor de realizat, il poti face chiar tu, insa daca iti doresti rezultate ca la carte, este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist;

Dupa ce au fost scoase din cutie, produsele trebuie curatate;

Suprafata pe care urmeaza sa fie asezata plinta, trebuie sa fie dreapta, fara denivelari.

Cum se intretine plinta?

Granitul este o piatra rezistenta, insa pentru un aspect fresh cat mai mult timp, trebuie sa ii oferi ingrijirea necesara;

Acest lucru inseamna in primul rand curatare, procedeu ce se realizeaza cu LTP Grimex;

Se recomanda impermeabilizarea suprafetei cu LTP Mattstone, procedeu prin intermediul careia microporii pietrei se vor inchide, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Daca nici acum nu te-am convins de frumusetea si autenticitatea pietrei, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, numarul 137A, sa te lasi inspirat de produsele marca PIATRAONLINE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura