Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Plinta travertin Silver Periat 10 x 30 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2261 lei
Descriere
Plinta din travertin Silver cu finisaj periat este unul dintre acele obiecte care nu ar trebui sa lipseasca din amenajarea ta interioara, datorita aspectului estetic, dar si datorita gradului de functionalitate ridicat.

Travertinul este o piatra naturala folosita adesea in amenajari, indiferent ca vorbim de cele interioare sau exterioare. Nu numai ca este un material unic prin modelul nedefinit sau structura sa poroasa, dar si prin gama variata de nuante.

Plinta din travertin Silver poate fi definita ca un mozaic al naturii, o intreaga poveste surprinsa intr-o singura bucata. Elegant si rafinat, acest obiect realizat din piatra naturala impiedica lipirea mobilierului de pereti si protejeaza partea de jos a acestora de lovituri.

Plinta din travertin Silver cu finisaj periat este unul dintre acele piese care nu trebuie sa lipseasca din amenajarea ta materialul care te inspira indiferent de stilul de amenajare pe care il abordezi.

Beneficii:

Grad mare de functionalitate;

Nuante deosebite;

Intretinere facila.

Ce trebuie sa stii despre montajul plintei:

Acesta se realizeaza foarte usor, insa este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist;

Pentru o fixare optima, foloseste adezivul Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care poate fi folosit si la exterior.

Cum se intretine plinta din piatra naturala?

Pentru curatarea acestui produs se folosesc produsele profesionale marca LTP, precum Grimex;

Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone, o solutie prin intermediul careia se formeaza o bariera impotriva factorilor externi, iar piatra este protejata mai mult timp;

Se mai poate folosi LTP Mattstone H2O, o solutie ecologica pe baza de apa care poate fi folosita pentru orice tip de suprafata, indiferent de finisaj;

Culoarea pietrei poate fi intensificata cu ajutorul solutiei LTP Color Intensifier;

Pentru curatarea zilnica se foloseste LTP Waxwash;

Pentru petele de rugina se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina, se poate folosi LTP Grout Stain Remover.

Ai grija de pardoseala si peretii tai si comanda plinta din travertin Silver cu finisaj periat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura