Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Plinta travertin Silver Mat 7 x LL x 1.2 cm BZ 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6545 lei
Descriere
Plinta din travertin Silver mat se remarca prin jocul de culori cald, ce recomanda acest produs atat pentru amenajarile din spatiile private, cat si din cele publice, precum spatiile horeca (restaurante, cafenele, pub-uri etc).

Plinta din travertin Silver mat are puterea de a reda nuantele variate ale pamantului, ce se combina cu rezistenta specifica pietrei naturale, fiind un produs care se poate folosi in spatiile umede, in bai si bucatarii, dar si in sufragerii.

Plinta din piatra naturala este folosita pentru a impiedica lipirea mobilierului de pereti si pentru a proteja partea de jos a acestora de lovituri. In plus, datorita folosirii acestui produs, incaperea capata un aer nou, spatios.

Beneficii:

Joc de culori deosebit;

Rezistenta si durabilitate in timp;

Montaj usor de realizat.

Despre montajul plintei:

Plinta din piatra naturala este un produs ce se monteaza cu usurinta, insa daca iti doresti rezultate ca la carte, este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist;

Inainte si dupa montaj, produsele trebuie curatate;

Suprafata pe care urmeaza sa fie montata aceasta plinta, trebuie sa fie dreapta, fara denivelari.

Cum se intretine plinta din travertin Silver?

La fel ca in cazul celorlalte plinte, pentru cea din travertin Silver mat este necesara o ingrijire temeinica;

Acest lucru inseamna in primul rand, curatare, procedeu ce se realizeaza cu LTP Grimex;

Se recomanda impermeabilizarea cu LTP Mattstone, impermeabilizarea fiind un procedeu prin intermediul careia microporii pietrei se vor inchide, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea produsului.

Daca nici acum nu te-am convins de frumusetea pietrei naturale, te asteptam in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, numarul 137A, ca sa te lasi inspirat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura