Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Plinta travertin Classic Periat 7 x 61 x 1.2 cm BZ 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4046 lei
Descriere
Nascuta din comuniunea dintre Mama Natura si priceperea mesterilor pietrari, plinta din travertin Classic cu finisaj periat se remarca prin eleganta si colorit linistitor. Aceasta piatra naturala provine din Turcia si are nenumarate calitati, printre care amintim designul deosebit, functionalitatea si raportul calitate-pret. Sa mai mentionam ca este un produs al carui montaj se realizeaza foarte simplu?

Finisajul periat al acestei pietre ii ofera un aspect iesit din comun. Astfel, plinta din travertin Classic cu finisaj periat se integreaza perfect in orice amenajare, atat timp cat insoteste travertinul Classic cu finisaj periat. Plinta din travertin ofera un aspect ingrijit si modern, poate chiar luxos, in functie de stilul de amenajare abordat.

Aceasta plinta are puterea de a mari vizual spatiul in care amplasata, la care adaugam si faptul ca aceasta protejeaza partea de jos a peretilor de loviturile cauzate de aspirator si impiedica lipirea mobilierului de perete.

Beneficii:

Un produs de un rafinament iesit din comun;

Montaj usor de realizat;

Grad ridicat de rezistenta si durabilitate.

Tot ce trebuie sa stim despre montajul plintei:

Acesta este un procedeu foarte usor de realizat pe care il poti face chiar tu, insa este recomandat sa apelezi la ajutorul unui specialist in montajul pietrei naturale ca sa te asiguri ca nu vei intampina probleme nedorite;

Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;

Inainte de montaj, suprafata trebuie curatata;

Se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior;

Weber Set Marmo Plus poate fi folosit si pentru incalzirea prin pardoseala;

Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala (30 de nuante din care poti alege).

Cum se intretine piatra?

Pentru curatarea plintei din piatra naturala se recomanda folosirea solutiei LTP Grimex;

Este important ca dupa montaj si curatare, suprafata pietrei sa fie impermeabilizata cu LTP Mattstone (solutie destinata suprafetelor nepolisate);

Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, este recomandat sa apelezi la impermeabilizantul LTP Colour Intensifier;

Pentru curatarea si intretinerea zilnica a pietrei, aliatul tau este LTP Waxwash;

Daca te confrunti cu pete mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina se foloseste LTP Grout Stain Remover.

Travertinul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile interioare, iar faptul ca acesta se poate gasi si sub alte forme precum plinta, ii adauga un plus de valoare. Da nastere unei amenajari iesite din comun, folosind pardoseala si plinta din travertin Classic cu finisaj periat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura