Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa gratar + chiuveta - placata cu piatra decorativa Rhodos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215509 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Iubitorii artei gastronomice au nevoie intotdeauna de toate ustensilele necesare prepararii alimentelor exact asa cum trebuie, iar acest lucru nu inseamna neaparat ustensilele de bucatarie, ci si piesele de mobilier pe care acestia isi desfasoara activitatea. Un adevarat iubitor al artei gastronomice are nevoie de produse de calitate, iar acest lucru inseamna masa de gratar placata cu piatra decorativa Rhodos.

Aceasta masa se remarca prin rezistenta si durabilitate, elemente ce o reprezinta intocmai. Masa de gratar cu chiuveta este aleasa cel mai adesea datorita designului deosebit, remarcabil prin faptul ca fiecare bucata are o forma diferita, iar fasiile sunt destul de mici, astfel ca incarcatura nu este mare.

Masa de gratar se monteaza pe o platforma plana si fixa, iar elementele componente ale mesei se prind intre ele, in ordinea prezentata in ghid, folosind un adeziv pe baza de ciment.

Pentru un plus de rezistenta la diferiti factori, poti folosi un adeziv termorezistent care sa ofere protectie in plus mesei.

Dupa ce adezivul se usuca (in functie de anotimp, fie trei sau cinci ore), masa poate fi folosita pentru a gati cele mai gustoase preparate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura