Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Piatra cubica Granit Bianco Sardo Sablata 10 x 10 x 5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2131 lei
Descriere
Piatra cubica face parte din amenajarile exterioare care ofera o ambianta iesita din comun. Acest produs din granit se caracterizeaza prin stil, personalitate puternica si rezistenta, motiv pentru care piatra cubica fatetata din granit sablat Bianco Sardo este o alegere potrivita pentru zonele cu trafic pietonal intens.

Pavajul din piatra cubica din granit sablat Bianco Sardo are o structura granulara deosebita, in tonuri variate gri, ce confera spatiului un aer rustic si elegant in acelasi timp. O alegere ideala pentru realizarea aleilor pietonale, pentru terasele exterioare, pentru intrarile in garaje si in parcuri. Aceasta piatra cubica se monteaza pe pat de nisip sau pe sapa semi-umeda.

Beneficii:

Material destinat amenajarilor exterioare;

Culoare rafinata, moderna;

Montaj usor de realizat.

Ce trebuie sa stim despre montajul pietrei naturale?

Este usor de realizat si este la fel de important precum alegerea pietrei;

Inainte de a fi montate, produsele trebuie curatate;

Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

Granitul este o piatra cu un grad ridicat de rezistenta, insa trebuie sa ii asiguram ingrijirea necesara pentru a ne putea bucura de acesta cat mai mult timp posibil;

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex, pe care il gasesti in gama noastra de solutii;

Suprafata pietrei naturale se va impermeabiliza cu LTP Mattstone.

Piatra cubica fatetata din granit sablat Bianco Sardo este un material plin de rafinament si eleganta, care isi va gasi locul cu usurinta. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de piatra naturala, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura