Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Panel ardezie Jeera Green 15 x 60 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16779 lei
Descriere
Eleganta isi spune cuvantul atunci cand alegi sa iti amenajezi locuinta cu panelul de ardezie Jeera Green. Aceasta piatra se remarca prin design aparte si finisaj sofisticat, caracteristici care o fac perfecta pentru bucatarie, living, semineu, dar si in placarile verticale.

Panelul de ardezie Jeera Green are nenumarate calitati, printre care durabilitate si rezistenta in timp, fiind un produs care nu ar trebui sa lipseasca din amenajarea locuintei tale. Aceasta piatra naturala este usor de intretinut si de montat, reprezentand intotdeauna o varianta excelenta pentru placarile verticale interioare si exterioare.

Intretinerea pietrei naturale este foarte importanta, motiv pentru care trebuie folosite cele mai bune produse profesionale.

Beneficii:

Colorit bogat, textura eleganta;

Placari verticale interioare si exterioare;

Montaj rapid si usor.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este usor de realizat si este la fel de important ca alegerea pietrei;

Placile si suprafata trebuie curatate in prealabil inainte de montaj;

Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari;

Pentru fixarea produselor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior.

Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

Panelul din Ardezie Jeera Green are nevoie de ingrijire ca la carte, iar pentru acest lucru trebuie sa alegem produse in functie de finisajul pietrei;

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;

Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone;

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Pentru a vedea intreaga noastra colectie de paneluri, te asteptam sa faci o vizita la showroom-ul nostru din Aleea Teisani, numarul 137A.

Detalii suplimentare:

Mp/Panel: 0.09 MP

Mp/Cutie: 0.54 mp

Nr. Buc/cutie: 6 placi

Mp/Lada: 25.92 mp

Nr. cutii/lada: 48 cutii
Trimite mesaj
Din Gura in Gura