Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Panel ardezie Silver Grey 15 x 60 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17969 lei
Descriere
Panelul de ardezie Silver Grey se potriveste in orice spatiu, fiind un produs cu design aparte, care ofera eleganta si rafinament locului in care este utilizat. Finisajul sofisticat al ardeziei Silver Grey pune in evidenta trasaturile spectaculoase ale acestei pietre naturale.

Panelurile de ardezie Silver Grey pot fi montate atat in amenajarile interioare, cat si in cele exterioare, in bucatarii, bai, sufragerii, birouri si in placarea semineului. In ceea ce priveste amenajarea exterioara, panelul de ardezie Silver Grey poate fi folosit in placarile verticale, precum fatada locuintei. In plus, ardezia Silver Grey se intretine foarte usor.

Daca te-am convins sa achizitionezi panelul ardezie Silver Grey, trebuie sa stii ca aceasta piatra naturala trebuie intretinuta numai cu cele mai bune produse, si anume LTP Waxwash sau LTP Stonewash. Pentru a impermeabiliza piatra, trebuie sa folosesti produsele LTP Mattstone sau LTP Mattstone H2O.

Beneficii:

Trasaturi spectaculoase;

Rezistenta si durabilitate;

Montaj usor de realizat.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietrei

Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior;

Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna.

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

Panelul din ardezie Silver Grey este o piatra naturala cu un aspect deosebit, dar pentru a te bucura mai mult de ea, trebuie sa ii oferim ingrijire ca la carte si anume: curatare, impermeabilizare si intretinere;

Chiar daca este montata la exterior, ardezia se curata cu LTP Grimex;

Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone sau LTP Mattstone H2O, o solutie ecologica pe baza de apa;

Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor.

Panelul de ardezie Silver Grey confera proiectelor tale o personalitate puternica si un stil inconfundabil. Daca ai un proiect si inca iti cauti inspiratia, te asteptam sa faci o vizita la showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura