Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic marmura Cleopatra Hexagon mata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32725 lei
Descriere
Mozaicul din marmura Cleopatra este recomandat pentru placari verticale. Forma hexagonala este potrivita pentru orice tip de pereti, impresia creata este de spatiu, pastrand dimensiunile reale, de aceea se poate folosi in orice proiect. Finisajul mat nu reflecta lumina, decat intr-o mica proportie.

Textura marmurei Cleopatra arata piatra asa cum a aparut ea din cariera. Nuantele de culoare, inevitabile in cazul pietrei naturale, armonizeaza cenusiul cu accentele de antracit si striatiunile albe impiedica ochiul sa resimta monotonia. Atmosfera unui perete de interior placat cu mozaic Cleopatra hexagon contine in ea un arhaic firesc si autentic.

Avantajul acestui tip de mozaic rezida in faptul ca sta la fel de bine pe un perete de living sau pe unul de baie. Asocierile cu alte tipuri de materiale naturale, ca lemnul sau metalul, sunt bine percepute de ochi si confera spatiului un caracter unitar. Compozitiile cu alte tipuri de marmura, de culori si finisaje diferite, ofera un stil placut iar combinatiile intre tipuri de piatra naturala diferita, imbracand fiecare o suprafata distincta, sunt in trend.

Acest produs este prevazut cu plasa de fibra de sticla pe spate (fata inferiora, fara finisaj). Plasa de fibra de sticla are rolul de a asigura o rezistenta mai mare produsului in timpul transportului si al montajului. In cazul produselor astfel ranforsate, recomandam uilizarea amorsei Weber GR100. Cei care prefera montarea fara aceasta plasa, structura din fibra de sticla se poate indeparta usor cu ajutorul unui disc abraziv.

Beneficii:

- Extrem de simplu de montat;

- Usor de intretinut;

- Rezistent la apa si pete;

- Marmura este un material hipoalergenic.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Gama de mozaic este montata pe o plasa din fibra de sticla;

- Montajul este usor de realizat;

- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;

- Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari;

- Adezivul pe baza de ciment alb Weber Set Marmo Plus ofera o prindere excelenta;

- Pentru un montaj corect, va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

- Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;

- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex;

- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone;

- Acest procedeu nu permite absorbtia apei si ofera o protectie maxima impotriva petelor;

- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Amenajari interioare - 3 idei cu mozaic din piatra
Trimite mesaj
Din Gura in Gura