Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Cuptor gradina - placat cu piatra naturala decorativa Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

422093 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acum ai ocazia sa te retragi in coltul tau de rai pentru a putea prepara si redescoperi placerea gatitului in natura, cu ajutorul cuptorului de gradina placat cu piatra naturala decorativa Kavala.
Acest cuptor este excelent pentru a gati orice sortiment de pizza, produsul fiind la fel de versatil precum un cuptor obisnuit si iti permite sa incerci o gama variata de feluri de mancare. Fumul se infiltreaza in alimente, iar aerul uscat ajuta carnea sa prinda o crusta delicioasa.
Provenit din Bulgaria, acest cuptor de gradina este realizat din panouri de beton armat care ii asigura rezistenta in timp. Este format din mai multe componente precum o cupola de caramida rezistenta la foc, lipita cu adeziv termostabil, o camera de combustibil si un capac de fier pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii.
Cuptorul vine dezasamblat pe europaleti, fiind foarte usor de montat, prin lipirea pieselor conform instructiunilor de montaj.
Este recomandata plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, astfel incat sa fie evitate schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Cuptorul trebuie sa se incalzeasca timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduci alimentele. Se inchide cupola cuptorului cu capacul de fier, iar partile laterale se sigileaza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura