Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie poligonala Sikis - Lespezi XXL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

714 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ardezia este o roca sedimentara metamorfica, dura si rezistenta. Se intalneste intr-o mare varietate coloristica si cu finisaje diferite: polisat, periat, natur si antichizat. Se foloseste in amenajari interioare si exterioare, inclusiv pentru placarea pardoselilor incalzite. Se prezinta sub forma de placi, paneluri, mozaic, piatra cubica, piatra poligonala, blaturi si folie (ardezie flexibila).
Ardezia poligonala Sikis, cu placi mari ca lespezile arhaice, se foloseste pentru placari exterioare de drumuri prin gradina. Se pot placa si terase exterioare.
Pentru piatra poligonala montajul se face pe sapa semi-umeda sau beton, folosind adezivi ca Weber Marmo Plus sau Weber Portelanat Max 2, flexibili, si chit de exterior, rezistent la apa, Weber Color Stone, pentru rosturi de peste 5 cm. Pentru placi mari (lespezi), montajul se poate face pe pat de nisip, caz in care se sapa un sant de circa 10 cm, care se umple cu nisip, astfel incat placa asezata sa ajunga la nivelul solului. Suprafata placata suporta pe ea trafic mediu.

Beneficii:
Aspect deosebit;
Usor de intretinut;
Montaj usor de realizat.
Ce trebuie sa stii despre montaj:
Montajul este usor de realizat;
La fel de important precum alegerea pietrei;
Placile trebuie curatate inainte de montaj;
Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;
Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari.
Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelati la serviciile unui specialist.
Intretinerea placarilor se face periodic, cu folosirea solutiilor profesionale marca LTP. Se utilizeaza detergenti si impermeabilizanti, in functie de locul de montaj.

Cum se intretine ardezia?
Ardezia este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, trebuie sa tii cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
Recomandam impermeabilizarea suprafetei cu LTP Mattstone;
Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Frumusetea lui acasa sta in fiecare detaliu care te defineste, iar piatra naturala are puterea de a ajuta la construirea acestui spatiu. Daca nu te-ai convins de autenticitatea pietrei naturale, comanda online o mostra sau vino in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A, Bucuresti, si te vom ajuta sa faci din casa ta un loc special.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Casa de Piatra este un monument in cinstea naturii
5 idei cum amenajezi un beci rustic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura