Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Nero Natur 120 x 60 x 1.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32011 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ardezia este o roca sedimentara metamorfica, dura si rezistenta. Se intalneste intr-o mare varietate coloristica si cu finisaje diferite: polisat, periat, natur, antichizat. Se foloseste in amenajari interioare si exterioare, inclusiv pentru placarea pardoselilor incalzite. Se prezinta sub forma de placi, paneluri, mozaic, piatra cubica, blaturi si folie (ardezie flexibila).

Ardezia Nero Natur este o ardezie de culoare neagra, in placi mari, cu dimensiuni de 120 x 60 x 1.5 cm, care se poate folosi in placari de pardoseala, pe interior sau in exterior, in zone rezidentiale sau in spatii publice, pe suprafete mari. Suporta trafic pietonal intens pe suprafata.

Pentru montaj se folosesc adezivi flexibili (Weber Marmo Plus, categoria C2TES1, Weber Superflex Max, categoria C2TES2), folosind tehnologia prin periere ( se ung si suportul si placa). Pe suport se aplica grund Weber GR100, pentru egalizarea absorbtiei de apa.

Intretinerea se face prin tratamente aplicate periodic. Se folosesc detergenti, pentru spalare initiala si ulterior, pentru intretinere, si impermeabilizanti din categoria LTP, in functie de locul de montaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura