Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blat marmura Rain Forest Brown polisata 250 x 65 x 3cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75327 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O fascinatie de drumuri taiate in padurea maro, o ploaie ce proiecteaza imagini holografice din realitati paralele, marmura Rain Forest Brown e insasi fruntea ingandurata a Pamantului. Incrancenata in hatisul de aerodroame temeinic desenate, marmura poarta intiparita in memoria ei o nebanuita lume vetusta.

Finisajul polisat alunga lumina in toate partile. Stralucirea ei maro dilueaza amurguri in bucatarii elegante. Baile cu blaturi din marmura evoca aristocratia vremurilor de demult. Grosimea de 3 cm confera rezistenta. Dimensiunile apartin unui blat standard. Decuparile, finisarea canturilor si montajul necesita aptitudini profesionale de specialitate.

Blaturile din marmura au nevoie de grija. Sunt delicate si nu suporta vasele fierbinti pe suprafata. Suportii izolatori le protejeaza. Transarea carnii ori a verdeturilor se face pe funduri de lemn sau plastic. Agentii corozivi ranesc. Pentru protectie este nevoie de curatare cu detergenti profesionali si de impermeabilizare cu solutii speciale. Intretinerea si mentenanta livreaza blatului stralucirea de la inceput.

Beneficii:

- Frumusete covarsitoare;
- Foarte usor de montat;
- Rezistent la trafic.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Montajul este usor de realizat;
- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil si sa fie fara denivelari;
- Pentru un montaj corect, va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

- Curatarea se face intotdeauna inaintea procesului de impermeabilizare si se realizeaza cu LTP Grimex;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un produs destinat suprafetelor lucioase, sau LTP Mattstone H20 un produs ecologic pe baza de apa;
- Impermeabilizarea este un procedeu ce nu permite absorbtia apei si ofera protectie impotriva petelor de ulei sau grasimi;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura