Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blat marmura Rain Forest Green polisata 250 x 65 x 3cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84371 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O maiestate vestejita de frunze pe pamanturi pagane. Marmura Rainforest Green, ca o ploaie verde dormitand in valcele parasite si mlastini fecunde. Se iveste, despletita ca o ursitoare, si straluceste cu nuante tomnatice, fara sa impuna ori sa blameze. Lumina i se supune, intorcandu-se la izvor.

Dimensiunea determina un blat standard. Montajul tine de mainile pricepute ale profesionistilor. Prelucrarile de canturi la fel. Decuparile la fata locului reduc riscul crapaturilor fatale. Grija pentru folosirea blatului fara a-i stirbi frumusetea primeaza.

Se recomanda suporti din material izolant sub vasele fierbinti si funduri pentru prepararea mancarii. Otetul si alti agresori corozivi nu au ce cauta pe blat. Controlul zilnic al suprafetei o conserva pentru generatiile ce vor veni. Tratamentele marmurei sunt doar profesionale. Detergentii comerciali acizi se inlocuiesc cu cei specializati. Dupa curatare si indepartarea petelor, se impermeabilizeaza.

Beneficii:

- Design spectaculos;
- Grad mare de rezistenta si durabilitate;
- Montaj usor de realizat.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Montajul este usor de realizat;
- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil si sa fie dreapta, fara denivelari;
- Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
5 idei de amenajare a baii cu piatra naturala in 2021
Trimite mesaj
Din Gura in Gura