Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Rainforest Green polisata 61 x 30.5 x 1 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1566 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O harta din frunze abia palite de vantul toamnei. Osatura pamantului vested. De sus vazand hemoragia de drumuri pribegind printre coline. Asterne marmura Rainforest Green peste podeaua din living ori coboara din pat dimineata, in dormitor, peste aceste schelete de insecte cristalizate, ca niste amintiri in culorile originare.

Lumina impinsa pe suprafata vine inapoi in nuantele apelor unui fluviu lenes. Reflexe verzi amare se strecoara cu gratie printre nervuri roscate.

Montajul prin periere asigura aderenta. Ca la toate placile mari, adezivul se imprastie pe substrat si pe placa. Marmura, sensibila si delicata, se trateaza. Detergentii comerciali (acizi) o ard.
Cei specializati o curata dupa montaj, indepartand resturile de adeziv si chit. Impermeabilizarea suprafetelor se face dupa curatare, pentru protectie si pastrarea frumusetii. Dupa tratament, intretinerea zilnica nu e grea. Nici mentenanta periodica.

Beneficii:

- Aspect pur si simplu, aparte;
- Durabilitate pe masura;
- Montaj simplu si intretinere facila.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Este la fel de important ca alegerea pietrei si se recomanda sa apelati la serviciile unui specialist;
- Weber Set Marmo Plus se recomanda pentru fixarea placilor este potrivit si pentru exterior si pentru incalzirea prin pardoseala;
- Chitul Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra.

Cum ingrijim piatra?

- Marmura prezinta o rezistenta mare in timp, dar pentru a te bucura mai mult de ea, tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Pentru curatare se foloseste LTP Grimex;
- Impermeabilizarea suprafetei se realizeaza cu LTP MPG;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura