Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blat marmura Crema Royal Polisat 250 x 65 x 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

61047 lei
Descriere
Numele ei vorbeste de la sine! Marmura Crema Royal inseamna stil maiestuos, o eleganta impresionanta. Noile blaturi din marmura Crema Royal Polisat (dimensiuni de 250 x 65 x 3 cm), vor conferi un aer de mare clasa in orice spatiu, iar grosimea de 3 cm va adauga volum proiectului si un plus de frumusete prin masivitate. Pot fi utilizate ca blaturi sau din ele se pot confectiona la marimea dorita trepte, contratrepte, glafuri sau alte piese speciale. Celor mai neconformisti le sugeram placari verticale, chiar orizontale, cu blaturile din marmura Crema Royal exact la dimensiunea cu care acestea vin de la furnizor.

Efectul vizual chiar si la exterior! - al unor astfel de amenajari este cu totul deosebit.
O asemenea abordare stilistica mareste senzatia de spatialitate in incaperi mari si medii. In spatiile mai mici, un blat cu aceste dimensiuni poate indeplini un relaxant accent cromatic, mai ales in decoruri albe sau amenajate in culori maronii.

Blaturile din marmura Crema Royal Polisat inseamna rezistenta si durabilitate (nu uitati de grosimea de 3 cm), in afara de marea versatilitate, de rafinamentul si personalitatea pe care le transfera integral asupra tuturor proiectelor din care va face parte.

Odata achizionat produsul, o echipa PIATRAONLINE se poate ocupa de transportul acestuia in locatia indicata. Acolo, pe loc, poate debita din blat (250 x 65 x 3 cm) piesele speciale conform specificatiilor/ indicatiilor tale, pentru trepte, glafuri, blaturi etc.

La cerere, echipa noastra de montatori specializati in piatra naturala se poate ocupa si de montarea acestor piese speciale. Produsul se livreaza usor si rapid oriunde in tara.

Beneficii:

- Aspect unic;
- Rezistenta si durabilitate;
- Potrivita pentru stilurile clasic sau modern.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Este la fel de important ca alegerea produsului;
- Produsul trebuie curatat inainte de montaj;
- Pentru fixarea bordurii se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se gaseste intr-o gama larga de 30 de nuante din care poti alege;
- Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

- Pentru curatarea de dupa montaj si inainte de impermeabilizare, se foloseste LTP Grimex;
- Pentru impermeabilizare, trebuie sa tii cont de finisajul pietrei, in acest caz, poti folosi LTP MPG sau Mattstone H2O;
- Pentru curatare si intretinerea zilnica a pietrei, foloseste cu incredere LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura