Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic decorativ marmura Akron kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei
Descriere
Mozaicul din piatra naturala este acel produs pe care il folosesti pentru a crea un ambient unic in propria gradina. Asa cum spune si numele, este o piatra naturala decorativa pe care o poti folosi oriunde iti doresti, atat timp cat iti folosesti imaginatia si materialele potrivite.

Mozaicul decorativ din marmura Akron este o piatra decorativa cu mare putere de seductie, pe care o poti folosi in gradina ta, pentru amenajarea aleilor, pentru delimitarea diferitelor spatii, pentru cascade sau accesorii la aranjamentele florale.

Cu acest mozaic te poti juca si construi zone cu forme diferite in jurul copacilor, de-a lungul alielor, in vecinatatea gardurilor. Poti crea diferite modele care sa-i impresioneze pe invitatii tai.
Marmura Akron din care a luat nastere acest mozaic decorativ este o roca metamorfica folosita adesea ca material de constructie, touch-ul final din gradina ta.

Aceasta piatra naturala prezinta mici variatii de culori ce se integreaza cu usurinta in orice amenajare, mozaicul decorativ din marmura Akron oferind spatiului tau acel aspect rustic aidoma celui de pe tarmul Mediteranei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura