Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Chiuveta Matia marmura Calacatta 42 x 14 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62951 lei
Descriere
Chiuveta din marmura Calacatta pare imaginea de deasupra norilor, a unei lumi noi. Contrastele accentueaza turmele pe coaste. Pamantul, descoperit impudic, respira printre ghemotoacele de bumbac rasfirate de vant.

Lavoarul, pictat in contraste fara compromis, respecta raportul 1:3 intre inaltime si diametru, pentru a permite spalarea. Stralucirea alb-negru reflecta lumina in episoade diferite. Ventilul alb sau negru respecta conventia. Bateria este pe perete sau pe blat, monocomanda alba sau neagra.

Comanda dubla are sansa de a pastra contrastul intre levier si pipa lunga. Tratamentele pentru conservarea aplicatiilor cu piatra naturala sunt firesti si necesare. Detergentii profesionali sunt utili, solutiile de impermeabilizare prelungesc viata. Intretinerea este usoara, solutiile sunt neutre, protectia la pete corozive salveaza stralucirea. Mentenanta presupune reimpermeabilizarea.

Beneficii:
Culoare placuta;
Intretinere facila;
Durata de viata extinsa.

Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?
Te poti bucura de rezistenta acestei pietre naturale, numai daca ii asiguri o ingrijire ca la carte, si anume: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Impermeabilizarea este un procedeu necesar, un tratament pentru piatra naturala prin care este protejata zi de zi de picaturile de apa, de praf si de alte pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide ca un sigiliu si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Pentru a realiza acest procedeu, recomandam folosirea solutiei Mattstone H2O pe baza de apa;
Pentru curatarea pietrei dupa montare si impermeabilizare se foloseste LTP Grimex, solutie care poate fi utilizata si pentru placarile verticale, orizontale sau blaturile din piatra naturala;
Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra sau LTP Stonewash.
Daca stii deja ca iti doresti un lavoar din piatra naturala pentru baia ta, te asteptam la showroom-ul nostru din Aleea Teisani pentru a vedea intreaga noastra gama.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura