Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Chiuveta Matia marmura Golden Yellow 42 x 14 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62951 lei
Descriere
Chiuveta din marmura Golden Yellow strange in causul ei culorile toamnei. Aurul scapatat al amurgului incinge scoica. Partizanatul cu soarele rezista in culoare si stralucire, bolul raspandeste lumina imprejur.

De pe coastele lavoarului rasare lumina, niciun preaplin n-o tulbura. Cenusa picura esente prudente. Printre ele nervurile firave dezvolta harti.

Raportul 1:3 dintre inaltime si diametru rezolva spatiul util. Langa rugina moale, arhaica, stralucirea cromata a ventilului click clack starneste reverberatii industriale. Bateria pe blat ori cea pe perete din alama cromata stralucitor, ajuta lumina sa-si caute spatii noi. Pipa trebuie sa ajunga spre scurgere. Tratamentul marmurei este mereu necesar.

Detergentii profesionali o curata dupa montaj. Impermeabilizarea urmeaza, tot cu solutii profesionale. Marmura e calcar, astfel ca agentii corozivi o afecteaza. Petele se curata cu solutii specifice. Detergentii comerciali trebuie evitati in intretinerea chiuvetei. Cosmeticele acide lasa urme. Mentenanta cuprinde si reimpermeabilizare.

Beneficii:

Design spectaculos;
Culoare unica;
Usurinta in montaj.

Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?

Marmura este o piatra densa si rezistenta, insa are nevoie de curatare, impermeabilizare si intretinere pentru a rezista in timp;
Impermeabilizarea este un procedeu necesar un tratament pentru piatra naturala prin care este protejata zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide ca un sigiliu si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Pentru a realiza acest procedeu, recomandam folosirea solutiei Mattstone H2O pe baza de apa;
Pentru curatarea pietrei dupa montare si impermeabilizare se foloseste LTP Grimex;

Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra sau LTP Stonewash.

Daca stii deja ca iti doresti un lavoar din piatra naturala pentru baia ta, te asteptam la showroom-ul nostru din Aleea Teisani, numarul 137A pentru a vedea intreaga noastra gama.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura