Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Chiuveta Matia marmura Rainforest Green 42 x 14 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62951 lei
Descriere
Chiuveta din marmura Rainforest Green aduna stropii de piatra in picaturi, le lasa pe acestea sa curga in gaoace de pamant si sa se depuna pe peretii acestora, ca o lava urcata-n frunze de primavara. Cu acea maiestate fireasca, cu care marmura te fascineaza, sau cu acea feerie in nuante de verde cu care apa se alunga-n cochiliile vechi.
O ploaie verde in caus virgin de frunze, picurata cu fulgii zapezilor de odinioara. Ce rost sa aiba un preaplin pe un bol perfect" Cromul din ventil strapunge cu nuante metalice verdele primitiv.
Asemeni picaturilor de apa reflectand razele de soare peste padure, lumina straluceste pe unduirile lavoarului. Raportul de 1:3 dintre adancime si diametru ajuta mainile sa se cufunde in verdele de iarba cruda. Sarurile din apa lasa carari albe pe suprafata. Cu detergenti profesionali acestea se indeparteaza, impermeabilizarea va impiedica in viitor depunerile.
Beneficii:
Culoare placuta;
Intretinere facila;
Durata de viata extinsa.
Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?
Marmura este o piatra densa insa ca sa poata rezista mult timp de acum incolo, are nevoie de curatare, impermeabilizare si intretinere;
Impermeabilizarea este un procedeu necesar un tratament pentru piatra naturala prin care este protejata zi de zi de picaturile de apa, de praf si petele dificile. Microporii pietrei se vor inchide ca un sigiliu si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Pentru a realiza acest procedeu, recomandam folosirea solutiei Mattstone H2O pe baza de apa;
Pentru curatarea pietrei dupa montare si impermeabilizare se foloseste LTP Grimex;
Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra sau LTP Stonewash.
Daca stii deja ca iti doresti un lavoar din piatra naturala pentru baia ta, te asteptam la showroom-ul nostru din Aleea Teisani pentru a vedea intreaga noastra gama.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura